Eksklusivt second-hand i høj kvalitet

Regler og vilkår for reolleje hos Ellie's

Følgende beskriver de generelle vilkår og regler for dig, der lejer en reol hos Ellie's Closet, Muslingevej 10B, 8250 Egå


Vores VIGTIGE krav til din reol og dine varer

Ellie’s Closet er en eksklusiv secondhand tøjbutik med kvalitets-, mode- og mærkevarer primært til kvinder, der matcher både sæson og tidens trends.


 • Din reol må indeholde tøj, sko, accessories og tasker
 • Der skal være min. 10 varer i din reol, som enten er efterspurgte nutidige mærke- eller modevarer.
 • Dine varer skal være originale (salg af kopivarer er ikke tilladt) og i god og salgbar stand, med et nutidigt og moderne udtryk. Vintage og "gamle" varer kan ikke sælges i butikken, med mindre styles er godkendt af medarbejdere hos Ellie's Closet. 
 • Alt skal være rent, nyvasket/renset og nystrøget - der bør derudover tjekkes for møllarver.
 • Dine varer må IKKE lugte af røg, sved, dyr, parfume/parfumeret vaskepulver eller bære præg af skabs- eller kælderlugt.
 • Vi  anbefaler generelt at prissætte dine varer til ca. 1/3 af den oprindelige købspris. Vi hjælper selvfølgelig gerne med prissætning af enkelte varer, hvor du er i tvivl.


Du har mulighed for at låne en damper i butikken, hvis dit tøj skulle være blevet krøllet under transporten, men forventer at dit tøj som udgnagspunkt er nystrøget hjemmefra.

Personalet er i sin ret til at afvise varer, der ikke modsvarer ovenstående betingelser, men du er meget velkommen til at kontakte os, så vi kan vejlede og rådgive dig før du booker din reol, hvis du er i tvivl.


Butikkens standard og inventar

Din reol til dine secondhand styles er en hvid metalreol, der måler B:80 X D:32 X H: 190 cm. Reolen indeholder 1-2 bøjlestænger, 3 hylder og ca. 4 kroge.

Bøjlestængerne kan flyttes frem og tilbage. De 4 kroge er aftagelige og kan placeres som ønsket – eller du kan udelade at bruge dem. Reolens opbygning er fleksible og der er rig mulighed for at sætte dit eget præg på opbygningen af netop din reol.


Til din reol stilles bøjler til ophæng gratis til rådighed, disse udleveres når du kommer med dine varer. Der må maks. hænges 30 bøjler på din reol – foruden de varer, som placeres på de tre hylder og på kroge.

Dine varer skal holdes inden for målet af din reol, og der må således ikke placeres varer foran eller ved siden af reolen uden forudgående aftale med personalet.

Foruden bøjler stiller Ellie’s Closet alarmbrikker til rådighed uden ekstra beregning.

 

Kom godt i gang

Når du er klar til at booke din reol, skal du udfylde formularen her.

Du vil efterfølgende blive kontaktet for aftale om dato for opsætning af dine varer på reolen. Booking af reol er dog først gældende, når reollejen er betalt til MobilePay nr. 482151.


Du kan også booke din reol ved at ringe til os eller booke den personligt i butikken, men den skal altid bookes via hjemmesiden også.


Du har 14 dages fortrydelsesret på din reolleje. For at gøre din fortrydelsesret gældende kræver det dog, at du gør det ved personligt fremmøde i butikken inden for åbningstid. Vær ligeledes opmærksom på, at såfremt lejeperioden starter inden 14 dage fra booking, bortfalder fortrydelsesretten.

Når din reol er booket, kan du påbegynde opfyldning fra kl. 11.30 på dagen for lejeperiodens start. Medmindre andet er aftalt, skal din reol være klargjort til salg senest kl. 17 på lejeperiodens opstartsdag, alternativt kan Ellie’s Closet uden varsel udleje reolen til anden side.


Til brug for mærkning af dine varer skal der bruges stregkoder og manillamærker, som er inkluderet i din reolleje. Vi viser dig i butikken hvordan de skal udfyldes, men manillamærket skal indeholde nedenstående oplysninger:


 • En af de udleverede stregkoder, så du identificeres som rette sælger og reollejer
 • Angivelse/beskrivelse af hvilken vare manillamærket tilhører
 • Størrelse på varen
 • Eventuelt materiale, kvalitet eller andet kendetegn ved varen
 • Eventuelt nypris på varen, hvis den er kendt


Udførlig mærkning og information er en rigtig god service til vores kunder. Men det er også en stor hjælp til at matche prismærkning og vare i tilfælde af, at manillamærket falder af varen, eller der ombyttes prismærker på varerne.


Du kan hente dine  stregkoder og manillamærker hos Ellie’s Closet i dagene inden lejeperiodens start, så du kan foretage mærkningen af dit tøj derhjemme i ro og mag hjemme hos dig selv. 

 

Det er vigigt at vi er sammen om at bevare den høje standard hos Ellie’s Closet. Det er derfor vigtigt for os, at du sørger for at holde din reol fyldt op i og indbydende i hele lejeperioden. Det styrker kundernes oplevelse af dine varer og din reol – og øger dit salg. Så vi anbefaler, at du kommer forbi Ellie’s Closet mindst én gang om ugen og trimmer din reol og får fyldt op på hylder og bøjler.

 

Sammen passer vi godt på dine varer

Hos Ellie’s Closet skaber vi de bedste rammer for købsoplevelsen og de bedste forudsætninger for, at du kan få solgt dine preloved items. Sammen skaber vi det præsentable og lækre miljø, som dit luksussecondhandtøj fortjener. Vi har en hyggelig og imødekommende atmosfære, og vi holder en høj standard for de varer, som man finder i reolerne hos Ellie’s Closet. Og varer af høj standard og god kvalitet skal vi passe ekstra godt på.

Vi stiller et ubegrænset antal tøjalarmer til rådighed for dig som en del af din reolleje. Tøj med alarmer er optimalt sikret mod tyveri ved hjælp af alarmdetektorerne ved butiksindgangen.


Ansvar

De secondhandvarer, du har til salg hos Ellie’s Closet er din ejendom og dit ansvar.

Salg hos Ellie’s Closet er for egen risiko og Ellie’s Closet er således ikke erstatningspligtig for ødelagte, forsvundne, stjålne eller på anden måde bortkomne varer og ej heller ansvarlig for ombyttede prismærker. Det er typisk din egen indboforsikring, der dækker dit eventuelle tab.

Selvom reolen og dine varer er dit ansvar, er vi fuldt opmærksomme på at sikre dine varer bedst muligt. 


I din lejeperiode gør vi alt, hvad vi kan for, at dine varer bliver solgt via personlig betjening af kunder og hjælp til styling m.m.

Ellie’s Closet udvælger løbende de varer som passer ind til eksponering på de sociale medier og til fremhævelse i butikkens vindue m.fl. steder.


Du har i løbet af din lejeperiode mulighed for at sætte ekstra fokus på netop din reol ved at holde udsalg blandt varerne på dine reol. Vi stiller udsalgsskilte til rådighed, men ommærkningen af dine varer skal du selv forestå.


I løbet af din lejeperiode kan du følge med i dit salg, via appen "Flealover", hvor du løbende kan følge dit salg. Du har dermed et opdateret overblik over din reols performance, antal solgte enheder, dit totalsalg og din fortjeneste. På baggrund af onlineoverblikket kan du hurtigt vurdere om det er tid til at trimme eller supplere din reol med flere preloved items fra din garderobe.


Returret

Varen er købt som beset og der er ingen returret ved køb af Secondhand.


Helligdage og lukkedage

Ellie's Closet forbeholder sig retten til at holde enkelte dage lukket under din lejeperiode, ligesom vi følger de gængse helligdage.

Der kompenseres ikke for disse dage.


Når din reolleje udløber

For at gøre plads til nye lejere, skal du senest kl. 16 på lejeperiodens sidste dag tømme din reol for de varer, der ikke er blevet solgt. Overskrides denne tidsfrist vil Ellie’s Closet nedpakke din reol for dig mod et gebyr på kr. 200,-.

Vi opbevarer dit tøj i max. 7 dage og med et gebyr på kr. 75,- pr. dag. Såfremt dine varer ikke afhentes efter max. 7 dages opbevaring, vil dine varer uden varsel blive doneret til velgørende organisation. De 75,- kr. fratrækkes din omsætning.

Du kan vælge at booke nedpakning af din reol allerede ved bestilling af din reolleje til et gebyr på kr. 150,-.

Ved nedpakning er det vigtigt, at manillamærker med prismærkningen IKKE fjernes fra dine varer, da personalet skal have mulighed for at identificere dine varer ved udgang.

 

Udbetaling af fortjeneste ved salg

Vi udbetaler fortjenesten ved dit salg én gang om måneden. Vi overfører din fortjeneste enten den sidste uge i måneden - eller den første uge i den fortløbende måned til det bankkontonummer, du oplyste ved registrering og booking af din reolleje. Accept

Ved indgåelse af lejeaftale accepterer du nærværende regler og vilkår, der er beskrevet ovenfor.